Ники + 3о

Тези дни са ми много музикални и шумни. Неволно е, приятно е…

Вчера си пуснах „Collection“ (2006, bootleg) на Vykintas Baltakas. Слушах и BlubaLu… А пък вечерта с Камелия и Мария от „Устата“ посетихме Никола Маринов. Седяхме, разговаряхме, обсъдихме и записахме разни речи. Идеята е негова, музиката и шумовете също, а ние добавяхме словоред. Засега само пробваме, опитваме, четем на глас… Има още много за правене и това именно е интересното.

Разни:
– Преди 9 месеца използвах „The missing“ на Ники. Сега може да излезе нещо съвсем различно и по-експериментално. Дано е така.
– В събота пратих по имейл на главния режисьор и на главния актьор първия вариант на модулната пиеса „Чешити“. Излезе около 40 страници. Сигурно ще трябва още много да се преработва, променя, съкращава и добавя. Но поне има някакъв начален гръбнак, от който да се отказваме.
– Между другото Камелия и Мария разказаха за тяхната идея „Куфарите на канона“, после (докато вървяхме) споделиха за едни 7 апартамента в София пълни с книги, а накрая си говорихме и за театър (гробари, архивари и чиновници). Много криминално.
– А днес е понеделник – чакам нещо ново от BlubaLu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *